Etapele de Construcție Case din Lemn rotund Aceris

Alegerea Lemnului

Primul pas în construcția unei case din lemn rotund de la Aceris este selecția atentă a lemnului. Înțelegem că lemnul este nu doar materialul de construcție, ci și sufletul casei. De aceea, punem un accent deosebit pe calitatea și durabilitatea lemnului pe care îl folosim.

Lemnul este ales în funcție de mai mulți factori, inclusiv densitate, rezistență la intemperii și aspect estetic. Fiecare bustean este inspectat manual pentru a ne asigura că nu doar îndeplinește standardele tehnice, dar și că are un aspect vizual care să adauge un plus de personalitate și căldură viitoarei tale case. Fiecare fibră și nuanță a lemnului este apreciată, pentru că știm că detaliile fac diferența. Un bustean cu un model deosebit de inelare sau cu o textură unică poate deveni punctul focal al unei încăperi, adăugând un strop de natură și autenticitate.

În acest fel, nu doar că asigurăm o structură solidă și durabilă, dar și un spațiu care să te facă să te simți conectat la natură, chiar și atunci când ești înăuntru. Este o abordare completă care îmbină utilul cu plăcutul, pentru a crea un cămin care nu este doar o casă, ci o extensie a ta.

Cojirea și Prelucrarea Bustenilor

După ce lemnul a fost ales și adus în fabrica noastră, următorul pas este cojirea și prelucrarea bustenilor. Acest proces este esențial pentru a păstra caracteristicile naturale ale lemnului, în timp ce îi pregătim pentru etapele ulterioare de construcție.

Cojirea este prima etapă și servește ca fundament pentru durabilitatea și longevitatea lemnului. Îndepărtarea cojii exterioare nu este doar o chestiune estetică, ci și un pas esențial în pregătirea lemnului pentru o viață lungă și sănătoasă. Acest proces îmbunătățește rezistența lemnului la umiditate și îl protejează împotriva paraziților, asigurându-i astfel o durabilitate crescută. Utilizăm metode clasice de cojire pentru a păstra și sublinia frumusețea naturală și rustică a lemnului, pregătindu-l în același timp pentru decenii de utilizare.

Asamblarea Preliminară în Fabrică

Odată ce bustenii au fost cojiți și prelucrați, urmează asamblarea preliminară în fabrica noastră. Acest pas este vital pentru a ne asigura că fiecare componentă a casei se potrivește perfect cu celelalte, eliminând astfel orice erori sau neconcordanțe care ar putea apărea mai târziu în procesul de construcție.

În această etapă, bustenii sunt așezați pe o platformă special concepută, unde sunt aliniați și fixați în conformitate cu planurile de construcție. Acest proces ne permite să vizualizăm cum va arăta casa în forma sa finală și să facem ajustări acolo unde este necesar.

Un aspect important al asamblării preliminare este verificarea conexiunilor și a îmbinărilor. Ne asigurăm că toate elementele se îmbină perfect, pentru a garanta o structură solidă și durabilă.

Demontarea și Numerotarea

După asamblarea preliminară, bustenii sunt demontați cu grijă și numerotați. Acest pas facilitează o reasamblare eficientă și fără erori la locația finală.

Fiecare bustean este marcat cu un număr specific, eliminând confuzia și accelerând procesul de construcție. Această numerotare ne ajută să știm exact unde fiecare piesă se va potrivi, făcând întregul proces mai cursiv.

Încărcarea pentru Transport

Folosim un manitou pentru a încărca bustenii în camioane. Acest pas asigură o încărcare rapidă și sigură, pregătind lemnul pentru transportul către locația finală.

Transport și Asamblare Finală

După încărcarea și transportul bustenilor la locația finală, echipa noastră de specialiști începe procesul de reasamblare. Fiecare bustean numerotat este montat în ordinea corectă, garantând o aliniere perfectă și o structură solidă.

Supravegherea atentă a echipei asigură că toate detaliile sunt luate în considerare, de la potrivirea perfectă a bustenilor până la integritatea structurală a întregii construcții. Acest nivel de atenție la detalii ne permite să oferim o casă nu doar durabilă, dar și estetic plăcută, care să îndeplinească toate așteptările tale.

Verificarea Finală și Predarea Casei. Un Nou Început

După finalizarea asamblării, trecem la etapa de verificare finală. Ne asigurăm că fiecare componentă a locuinței este în ordine, de la îmbinări și alinierea bustenilor, până la calitatea finisajelor.

Odată convinși de faptul că totul îndeplinește standardele noastre de calitate, îți înmânăm cheile. Acest moment semnificativ nu marchează doar finalul proiectului, ci și începutul unei noi etape în viața ta, într-un cămin realizat cu măiestrie și atenție la detalii de către Aceris.

Suntem aici să vă ajutăm cu detalii și clarificări

Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe informatii, puteți folosi formularul de mai jos sau să ne sunați la numarul de telefon  0733.881.888

Formular de contact