Despre noi

Bine ați venit la Aceris, un nume de încredere în industria prelucrării lemnului, cu o tradiție ce se întinde pe mai bine de 17 ani. Suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii, de la construcția de case din lemn până la mobilier de interior și exterior, toate realizate cu un nivel înalt de meșteșug și atenție la detaliu.

De ce casele din lemn Aceris sunt alegerea optimă

Experiență și Expertiză

Cu peste 17 ani de activitate în domeniul construcțiilor de case premium din lemn rotund, Aceris vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă construi casa ideală.

Durabilitatea Produselor

Înțelegem lemnul nu doar ca material, ci și ca entitate vie. Aceasta ne permite să construim case și mobilier care rezistă testului timpului. Cu peste 17 ani pe piață, Aceris are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a transforma visele dvs. în realitate.

Calitatea Materialelor

Folosim exclusiv molid din zonele reci ale Transilvaniei, cunoscut pentru rezistența sa excepțională la variații de temperatură și condiții meteorologice.

Unicitate

La Aceris, nu există două proiecte identice. Colaborăm îndeaproape cu arhitecți și designeri pentru a vă oferi o casă sau un mobilier care să reflecte personalitatea și stilul dvs.

Meșteșug și Tehnologie

La Aceris, ne mândrim cu abilitatea de a combina tehnici clasice, care au trecut testul timpului și redau frumusețea naturală a lemnului, cu metode moderne și eficiente de prelucrare. Această combinație reușită ne permite să oferim case și mobilier de o calitate excepțională, care depășesc așteptările clienților noștri. Fiecare proiect este o demonstrație a meșteșugului și atenției la detaliu, rezultând într-o construcție durabilă și estetică, care stă la intersecția dintre tradițional și contemporan.

Mai Mult Decât o Construcție din Lemn

În final, ce oferim noi la Aceris nu este doar o construcție, ci un cămin. Un spațiu în care tradiția și modernitatea conviețuiesc în armonie, și în care fiecare detaliu este gândit pentru a vă face să vă simțiți cu adevărat "acasă".

Suntem aici să vă ajutăm cu detalii și clarificări

Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai multe informatii, puteți folosi formularul de mai jos sau să ne sunați la numarul de telefon  0733.881.888

Formular de contact